Hoppa till innehåll
Hem » Artiklar » Google Pixel Watch 2 får efterlängtad fix av batteriet samt nya hälsofunktioner

Google Pixel Watch 2 får efterlängtad fix av batteriet samt nya hälsofunktioner

Genom att Google Pixel Watch 2 byter ut sin Samsung processor till en Qualcomm Snapdragon processor så kommer de äntligen att lösa sina batteriproblem.

Enligt källan 9to5Google så kommer Google med hjälp av detta processorbyte fixa de problem som de haft med batteriet i sina tidigare Smartklockor. Det är inte helt bekräftat från Google än att detta kommer att ske, men om det är sant så låter det lovande.

Förbättrad batteritid i Pixel Watch 2

Trots att man inte stoppar in ett större batteri i den nya klockan så ser man tack vare den nya processorn en bättre batteritid och användare kan räkna med över ett dygns användning med skärmen på hela tiden (Always-on-display). Google Pixel Watch är fortfarande en kompetent smartklocka, men det finns alltid förbättringspotential

Pixel Watch 2 får även nya hälsofunktioner

Som ni säkert vet så köpte Google upp Fitbit för något år sedan. Nu ser vi en effekt av det när Google Pixel Watch 2 troligtvis får liknande hälsofunktioner som Fitbits senaste model Sense 2, Källan anger att det bli både en stresssensor samt en hudtemperatursensor. Detta är mycket bra då det ger möjlighet till mer mätning och fler funktioner.

Ingenting är såklart säkert i dagsläget men vi tycker att det ser lovande ut inför framtiden.

Etiketter: