Hoppa till innehåll
Hem » Artiklar » Nu kan du se blodsocker i Garmin klockan

Nu kan du se blodsocker i Garmin klockan

Har du en Dexcom enhet kan du nu se blodsocker i Garmin klockan för att övervaka dina nivåer.

Garmin har precis annonserat att alla som äger en Dexcom nu kan se datan från den även i sin Garmin enhet. Detta är så klart en väldigt bra nyhet för alla diabetiker där ute som vill samla sin hälsodata på ett ställe.

När du har detta konfigurerat korrekt behöver du inte längre kolla på din telefon för att se dina blodsockernivåer utan du ser det direkt på din smartklocka. Den visar trender och historik tre timmar bakåt.

Är du orolig över att du har en äldre Garmin enhet som kanske inte är kompatibel med dessa funktioner kan du se hela listan på vilka Garminenheter som är kompatibla med Dexcom här. Tillexempel så fungerar det med Garmin Forerunner 245.

Tänk även på att du behöver ha din telefon i närheten och uppkopplad mot din Garminklocka för att det ska fungera.