Hoppa till innehåll
Hem » Artiklar » Michael Kors säljer smartklockor

Michael Kors säljer smartklockor

Det är inte första gången som modemärken eller företag inom en bransch plötsligt ger sig in i en helt annan bransch för att bredda varumärket. Exempelvis finns det Porsche-brandade mobiltelefoner som säljs dyrt vilket känns som två helt olika branscher. Vägen från en väskor och smycken är förvisso inte jättelång till smartklockor som också är ett typ av smycke. Men det är ändå intressant att Mikael Kors säljer smartklockor. I denna artikel får du en genomgång av vilka Michael Kors smartklockor som finns tillgängliga i dagens marknad.

Michael Kors smartklockor

Som ni kan tänka er är Michael Kors smartklockor mycket fokuserade på utseende och kanske inte fullpackade med funktioner och egen utvecklade appar som många andra tillverkare har. Exempelvis Fitbit erbjuder Fitbit Premium som bygger mycket på extra funktionalitet i just appen.

Bradshaw Gen 6

Detta är troligtvis den smartklockan från företaget med mest och bäst funktionalitet. Den är jämförbar med andra vanligt förekommande smartklockor på marknaden och har funktioner så som:

  • Steg och pulsmätare
  • Sömnövervakning
  • Syresättningsgrad i blodet
  • Kontaktlös betalning med hjälp av appar som Google Wallet, Apple Pay med flera.

Darci Gen 5E

Här har du en klocka som satsar väldigt mycket på form och design framför funktion. Den har begränsad mängd funktioner men har trots allt både puls och sömnövervakning samt inbyggd GPS. Den kommer ge dig dina notifikationer, svara när det ringer i telefonen, betala med Google Wallet. Mycket mer än så kan du inte förvänta dig av denna eleganta smartklocka.

Access Lexington 2

En något mer utrustad smartklocka som faktiskt har en egen inbyggd mikrofon och högtalare så att du kan föra samtal direkt via klockan. Access kommer även med GPS och andra standardfunktioner. Lyxig men funktionsfattig smartklocka som passar dig som mest är ute efter looken och inte lika inne i funktionaliteten mer än mäta visa grundvärden.

Runway

Återigen en basic smartklocka med puls och sömnövervakning, GPS och NFC betalning. Urtavlans utseende kan anpassas efter egen smak och humör. Med denna klocka styr du lätt dagliga funktioner som samtal, sms, Google assistant och byte av låtar på musiken som spelas.

Sammanfattning

Utöver alla nämna funktioner så är alla Michael Kors smartklockor vattentäta ner till minst 30 meter vilket gör att du behöver inte vara orolig för vattenskada så länge du inte kastar den i havet. Dessa klockor är såklart inte för den som är ute efter flest och bäst funktioner utan snarare för den stilmedvetna konsumenten som vill täcka basic behoven men samtidigt ha en lyxig traditionell klocka på armen.

Etiketter: