Hoppa till innehåll
Hem » Artiklar » Fitbit aktivitetsarmband: Listan med alla tillgängliga

Fitbit aktivitetsarmband: Listan med alla tillgängliga

Fitbit seglade tidigt upp som en gigant bland wearables då dom tidigt var ute med flera kompetenta produkter. Redan 2009 lanserade de sin Fitbit Tracker och sedan dess har det rullat på. Nu tänkte vi gå igenom de Fitbit aktivitetsarmband som finns tillgängliga på marknaden idag. Något som vi gillar med Fitbit är att de erbjuder mängder av snygga armband att göra just ditt aktivitetsarmband lite fräckare och mer anpassat till din egen stil.

Vilka Fitbit aktivitetsarmband finns det?

Fitbit Inspire 3

Detta aktivitetsarmband lanserades nyligen och är deras senaste armband. Det har utöver alla vanliga funktioner man förväntar sig idag även mätning av syresättning av blodet samt EKG mätning.

Fitbit Inspire 2

Lillebror till Inspire 3. Samma kompetenta grund som storebror men saknar syresättning och EKG mätning. Men det är kanske inte något som intresserar alla och med ett lägre pris så är det ett mycket prisvärt alternativ.

Fitbit Ace 3

Detta är Fitbits aktivitetsarmband för barn. Man rekommenderar det från 6-års ålder och tanken är att man kan få hjälp att motivera barnen till mer rörelse i vardagen med detta armband. Det mäter sömn och kan agera alarmklocka. Det tål rikligt med vatten och har även två olika vyer, en för föräldern och en för barnet.

Fitbit Luxe

Vår tolkning är att detta aktivitetsarmband riktar sig mer mot kvinnor än deras andra armband. Detta till stor del pga designen som är slankare och mer elegant men också för att man trycker mycket på monitoreringen av menstruationscykeln. Det finns även en lyxigare variant på armbandet som designats av designern gorjana som är ett kvinnligt smyckesmärke.

Fitbit Charge 5

Detta superkompetenta armband som utöver att de kan allt som alla de andra kan även kan mäta EKG. Skärmen är lite större och är till för den som vill hålla stenkoll på hälsan ur flera perspektiv.

Inspire 3Inspire 2Ace 3LuxeCharge 5
Pris999:-699:-499:-1199:-1399:-
Vikt30 g28 g
Batteritid10 dagar10 dagar8 dagar5 dagar7 dagar
Laddningstid2 timmar2 timmar2 timmar2 timmar2 timmar
Vattentäthet5 ATM5 ATM5 ATM5 ATM5 ATM
Vilket Fitbit armband passar dig bäst?
Vad innebär 5 ATM i vattentäthet?

Det betyder den klarar vattentrycket på 50 meters djup under en kort period. Men också att du kan använda den i duschen eller när du tvättar händerna utan att vara nervös.