Hoppa till innehåll
Hem » Artiklar » Så konfigurerar du Xiaomi Mi Band 7 första gången

Så konfigurerar du Xiaomi Mi Band 7 första gången

När du fått hem ditt Xiaomi Mi Band 7 så vill du såklart komma igång med det så snabbt som möjligt. Denna artikel är till för att hjälpa dig komma igång smidigt och konfigurera Xiaomi Mi Band 7 på rätt sätt direkt från början. Samma instruktioner gäller mest troligt för alla Xiaomi’s aktivitetsarmband. Häng med!

Mi Fit(Zepp Life) appen, för att kunna konfigurera Mi Band 7

Det första du bör göra om du är ny till Xiaomi’s produkter är att ladda ner deras app Mi Fitness. Det är genom den som du ansluter, kontrollerar och ser all data som Mi Band 7 samlar in. Du hittar appen på Google Play eller Apples App Store.

Till att börja med behöver du ett konto. Det går antingen med ditt Google konto, Xiaomi konto , Facebook konto eller skapa ett helt nytt konto med hjälp av din e-mail. När du kommer in i appen kommer den fråga om behörigheter som den behöver för att fungera korrekt. Du kan ändra dessa behörigheter senare om du känner dig obekväm.

Se till att aktivitetsarmbandet är laddat med batteri och att du har slagit på Bluetooth på telefonen.

När du kommer in i appen så ges du möjlighet att redigera din profil. Leta dig fram till ’Add Device’ och välj armband. Den kommer nu söka efter ditt armband så se till att det är igång. När de synkar så accepterar du på skärmen av ditt Mi Band 7.

Nu är jag ansluten, nu då?

Det första du bör göra är att kolla efter uppdateringar för att säkra att du har den senaste versionen. Den kommer sen vilja konfigurera notifikationer. Till exempel om du får ett mail eller ett samtal på telefonen.

Gå in i appen på telefonen, välj ditt aktivitetsarmband och välj vilka funktioner du vill ska vara aktiverade.

Lycka till med din nya kompis!